Gorilla wear review

Gorilla wear is een sportkleding merk uit de verenigde staten, opgericht in de jaren ’80. Het merk richt zich vooral op kleding voor bodybuilding en powerlifting. Gorillawear biedt een ruim assortiment aan sportartikelen: kleding, tassen, accessoires. Het merk verkoopt kleren voor mannen en voor vrouwen. Verder verkoopt het merk sportschoenen die goed passen bij de bodybuilder training.

De prijs-kwaliteit verhouding van het merk is goed. De sportkleding en spullen zijn niet duur maar ook niet te goedkoop. Na een paar keer wassen blijft de kleding zijn kleur en kwaliteit behouden. De sportkleding zit comfortabel en is zweet en geur bestendig. De tassen zijn groot en waterdicht. De verzendkosten voor het online bestellen zijn wereldwijd €4,95. In Nederland kun je het pakketje de dag na de bestelling al verwachten.

Het merk wordt door veel bekende bodybuilders, powerlifters en sportmodellen gedragen. Het merk hoopt dan ook met zijn kleding mensen te motiveren. De kleding is zo ontworpen dat het het sportresultaat benadrukt wordt. Flinke spieren zijn goed zichtbaar. De kleding heeft een stoere uitstraling. De maten van het merk komen goed overeen met de Europese maten.
De klantenservice van gorillawear is proffesioneel. De mensen zijn vriendelijk en weren veel van sport en kleding af.
Kortom, Gorillawear is een uitstekend merk voor bodybuilders en powerlifters. Feel motivated!